Zwangerschapsmassage:

Ben jij zwanger en wil je genieten van een massage? Bij VivideMama zit je helemaal goed! Het is zo fijn om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf tijdens een zwangerschapsmassage. Op een speciale zwangerschapsmassagetafel lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel voor zowel je buik als de borsten, ideaal voor tijdens de zwangerschap. Hierdoor neemt de spanning en druk in de rug en buik af en kun je eindelijk écht ontspannen liggen! Je rug, schouders, armen, benen en voeten worden gemasseerd. Als je wilt kan ook jouw buik en hals/gezicht gemasseerd worden. Dat mag je aangeven bij de intake.

Mama massage:

Ben je recent moeder geworden en merk je dat je lichaam wel wat ontspanning kan gebruiken? Boek dan een mama massage. Deze massage is gericht op pas bevallen mama's die tijdens de massage niet alleen in de watten worden gelegd maar ook zullen de spieren rondom de nek, schouders en rug extra aandacht krijgen. Door het vele voeden (of dit nou borstvoeding of flesvoeding is), ervaren veel moeders fysieke klachten. Een mama massage is dé manier om je lichaam tot rust te brengen en je spieren te laten ontspannen. De massagetafel is superstabiel en heeft een dikke padding waardoor je zacht, goed ondersteund en comfortabel ligt. 


Naast dat de massage heerlijk ontspannen is, is het ook heel nuttig. De verschillende massagetechnieken kunnen zwangerschapsklachten verhelpen zoals: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden in bijvoorbeeld de armen, onderbenen of voeten en door het volledig ontspannen van de spieren kan het helpen bij zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn.

De massages worden gegeven door Vivian in de VivideMama studio in Leidschendam. Deze bevindt zich in gezondheidscentrum de Scheepswerf. Dit is centraal gelegen in het centrum van Leidschendam met gratis parkeer gelegenheid in de straat en rondom.
Vivian is daarnaast ook gespecialiseerd personal trainer voor tijdens en na de zwangerschap.

Praktische informatie & prijzen:
De (zwangerschaps)massage duurt in totaal 60 minuten. Met omkleden en de korte intake zal je 75 minuten aanwezig zijn. De kosten hiervan zijn €75,-. Je kunt de massage boeken via onderstaande agenda.

! alleen data met een groen bolletje zijn beschikbaar

Vragen?
Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.