- Oktober 2020-

Na een periode van bankhangen (door misselijkheid) en weinig sporten (vermoeidheid), vond ik het tijd worden om weer aan de slag te gaan en te gaan sporten. Het tennissen wat ik hiervoor deed lukte mij niet meer, mijn buik zat te veel in de weg, en het bekken werkte ook niet echt mee.
Gelukkig heeft Vivian een heel mooi passend sport programma waar echt iedereen aan mee kan doen. De lessenreeks begon met een duidelijke uitleg over anatomie en fysiologie, waardoor je beter snapt waarom je een sport oefening op welke manier moet doen. En vooral heel belangrijk waar je op moet letten om een oefening goed uit te voeren, rekening houdend met je zwangere of net bevallen lijf! De training was uitdagend, motiverend, je hebt aan het einde van de 8 weken echt het gevoel dat je iets hebt bereikt! Maar ook heel belangrijk, voor iedereenop maat. Als je een oefening niet helemaal kon uitvoeren door klachten, paste Vivian met gemak de oefening voor jou persoonlijk aan zonder dat dit hinder gaf voor de rest van de groep. Dat trainen in een groep vond ik overigens erg leuk, je hebt ook echt steun aan elkaar!
Ik hoop na mijn bevalling weer bij Vivian aan de slag te gaan, om een fitte mama te blijven!
En voor iedereen die twijfelt of je het moet doen (ik ken het, je bent vermoeid en een avondje bankhangen lijkt heel aantrekkelijk...), het gaf mij juist heel veel energie, ik voelde me fitter en minder vermoeid door het sporten!