Start PowerMama Programma

In mei is het weer zover, je kunt weer instromen met bij de PowerMama trainingen. De huidige groepen bestaan uit veel moeders die tegen het einde van hun zwangerschap aan lopen en dus is er weer ruimte voor nieuwe mama's (to be) in de PowerMama groepen! 

Het PowerMama programma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We starten met de do's en don'ts tijdens je zwangerschap en het opstarten na je bevalling. Ik vind het belangrijk om deze achtergrondinformatie mee te geven zodat je weet wat en waarom we bepaalde oefeningen wel en juist niet doen. Tijdens de weken leer ik je ook over houding, diastase, ademhaling en beweegpatronen. Omdat mijn groepen vaak gemixt zijn met zwangere en bevallen mama's kan er veel kennis en ervaringen worden gedeeld. Door de kleien groepen (max 8 mama's) is er ook echt ruimte om van elkaar te leren en elkaar te leren kennen. Daarbij maakt dat ik ook optimaal kan kijken of iedereen veilig kan bewegen, anders dan wanneer je een groep van 20 mama's traint. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de functie van de bekkenbodemspier. Dit alles door middel van functionele bewegingen. De training wordt gegeven door mij, Vivian, en ik ben gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van zwangere en recent bevallen mama's. 

Twijfel jij of je een recent bevallen mama bent? Ga dan even bij jezelf na: ben jij het afgelopen jaar bevallen, heb jij nog niet op een professionele manier het sporten/bewegen opgepakt en wil je dit eigenlijk wel? Dan ben jij welkom tijdens deze trainingen! 

Start: 
Dinsdag 4 mei, 19.00-20.00 uur (na de eerste training houden we 2 minuten stilte op de parkeerplaats)
Vrijdag 7 mei, 17.00-18.00 uur 

Locatie: 
We starten altijd gezamelijk vanaf het parkeerterrein op het Neherpark in Leidschendam, de training vinden nu in verband met de maatregelen buiten plaats. Bij extreem slecht weer zal de training digitaal plaatsvinden. 

Kosten:
€140,- voor 8 trainingen

Aanmelden:
Dat kan op de cursuspagina, klik hier!

Heb je nog vragen, laat het me zeker weten. Wil je je opgeven, wees er snel bij want vol=vol en er is maar beperkt plek.

169672576 1846481802188361 1629352471080034238 n

* Foto is gemaakt voor het coronatijdperk :)