Gedurende het jaar biedt VivideMama regelmatig cursussen aan. Hieronder vind je het huidige aanbod. Houd deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe startdata van onze cursussen. Staat de cursus er nu niet tussen maar wel interesse? Stuur mij gerust een mailtje, dan kijken we naar de mogelijkheden.
Vaak hebben we maar beperkt aantal plekken omdat we graag in kleine groepen werken zodat iedereen de juiste aandacht en tijd krijgt die ze verdiend. Ben je geïnteresseerd, geef je op en wees verzekerd van je plekje.

 

Powermama logo Training Blauw en groen

Lees meer over het PowerMama programma  

Gestart: Maandag 8 juli 2024 
Tijd: 19.00-20.00 uur
Locatie: Gezondheidscentrum Scheepswerf 18, Leidschendam
Kosten: €145,-
Duur: 8 weken 
Deelnemers: Minimaal 4 maximaal 10 mama's 

Maak uw keuze

Vul a.u.b je naam in

Voer je mailadres op de juiste wijze in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b.

(*) zijn verplichte velden

Wil je op de hoogte blijven van de opvolgende start van de PowerMama trainingen? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt dan een mailtje wanneer wij hiervoor de startdatum weten. Je kunt hier het contactformulier invullen.

 

Powermama logo Core restore Blauw en groen

Lees meer over de cursus Core Restore

Gestart: Woensdag 3 juli 2024 
Tijd: 19.00-20.00 uur 
Locatie: Gezondheidscentrum Scheepswerf te Leidschendam
Kosten: €160,-
Duur: 8 weken 
Deelnemers: Minimaal 4 maximaal 6 mama's 

Maak uw keuze

Vul a.u.b je naam in

Voer je mailadres op de juiste wijze in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b.

(*) zijn verplichte velden
 

Wil je op de hoogte blijven van de opvolgende start van de Core Restore trainingen? Vul dan het contactformulier in. Je ontvangt dan een mailtje wanneer wij hiervoor de startdatum weten. Je kunt hier het contactformulier invullen.

VivideFit

Lees meer over de VivideFit trainingen

powermama workshop1

*Niet zwangerschapsgerelateerd*
Mogelijkheid: twee keer per week, 45 min funtionele krachttraining
Trainingsmomenten: Maandag: 20.15-21.00 uur, woensdag: 20.15-21.00 uur
Locatie: Buiten, verzamelen bij gezondheidscentrum Scheepswerf
Kosten: Strippenkaartsysteem: 10x €125,- 20x €220,- 30x €300,-
Duur: Doorlopend

Maak uw keuze

Vul a.u.b je naam in

Voer je mailadres op de juiste wijze in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aanvinken a.u.b.

(*) zijn verplichte velden


Twijfel je of VivideFit wat voor jou is? Laat het dan even weten via het contactformulier, dan kijk ik graag met je mee.
 Deze kun je hier invullen.

 

 

Zwangerschapsmassage

! alleen data met een groen bolletje zijn beschikbaar

PowerMama

Het PowerMama Programma is samengesteld en afgestemd met verloskundigen en een bekkenfysiotherapeut. Het trainingsprogramma wordt aangeboden in een cursus van 8 weken. PowerMama richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We starten met uitleg over houding, diastase en bewegingspatronen. Ook bespreken we de zwangerschap, klachten en de gevolgen die je daar van kunt ondervinden. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en is er aandacht voor de bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen. Ook maak je elke week kennis met CrossFit fundamental movements zoals air squat, front squat, shoulder press en deadlift. De trainingen worden gegeven door Vivian die gespecialiseerd is in sporten tijdens en na de zwangerschap. De kosten voor de 8-weekse cursus bedraagt €140,-. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus.

Core Restore

Restore Your Core is speciaal voor moeders die recent zijn bevallen of na hun bevalling nog niet eerder hebben gesport. Tijdens deze Small Group training (maximaal 6 mama's) gaan we de diepte in op het herstel van jouw lijf. In deze 8weekse trainingsreeks ligt de focus op connectie van de core, houding, ademhaling, coördinatie, mobiliteit, sterker worden, bindweefselherstel en bespreken we de "rode vlaggen". We gaan het hebben over het herstel van je diastase (wijking van de rechte buikspieren), je bekkenbodem en hoe je nu het beste verder kunt gaan opbouwen. Je leert precies waar je lijf op dat moment toe in staat is en hoe je dit veilig verder kunt uitbreiden. De les starten we met een heerlijke mobilty flow waarbij we de mobiliteit van het lichaam gaan vergroten en sluiten we af met een paar minuten ontspanning. Ook is er voldoende tijd om met de andere new born mama's ervaringen uit te wisselen. Dé lessenreeks om te starten na je zwangerschap.

VivideFit Training

Twee keer per week kun je bij VivideMama terecht voor small group training. Deze training is niet gericht op zwangere of pas bevallen mama´s maar voor elke vrouw die graag in klein groepsverband buiten wilt sporten. Vaak willen moeders na de PowerMama, Core Restore of personal training door blijven sporten bij VivideMama. Dat kan nu door deel te nemen aan deze small group training. Heb je nog nooit bij VivideMama gesport? Ook dan ben je van harte welkom om mee te doen! De groepen zijn maximaal met 10 vrouwen waardoor de kwaliteit hoog blijft, er goed gekeken wordt naar je techniek en dus veilig sport. Daarbij is het ook nog eens heel gezellig! Je kunt een proefles voor €10,- komen doen. Hierna kun je een strippenkaart van 10, 20 of 30 lessen afnemen. Je mag zelf bepalen of je 1 of 2 keer per week deelneemt aan de trainingen. De training bestaat altijd uit een warming up, core oefeningen, cardio en functionele krachttraining. 

VivideLifestyle

Ben jij een drukke moeder die weinig tijd voor zichzelf kan vrij maken? Is daardoor je voedings en sportpatroon niet zoals je wilt? Ben je het zat om jezelf teleur te stellen in de keuzes die je maakt en wil je hier iets mee doen? Dan is VivideLifestyle wat voor jou. In een klein groepje ga je samen met andere jonge moeders aan de slag om stap voor stap te werken aan je doelen. Met een stok achter de deur en motivatie wanneer je weer thuis komt van een meeting. Een maand lang gaan we elke week actief aan het werk met jouw doelen. We gaan deze samen formuleren en haalbare acties eraantoe voegen. Na 4 bijeenkomsten ga je zelf verder aan de slag en hebben we elke maand een terugkom dag. Ook hebben we elke week een challenge en motiveren we elkaar via onze speciale appgroep. Even alles op een rijtje: Dus even alles op een rijtje:
-    4 bijeenkomsten van anderhalf uur (40 minuten high intensity training)
-    Daarna 3 keer, 1 x per maand bijeenkomst.
-    We gaan aan de slag met voeding, sporten, slapen/ontspanning om voor jou de beste balans te vinden
-    Groepsapp om elkaar op de hoogte te houden & te motiveren
-    Elke week een challenge/opdracht
-    Werkboek met achtergrond info
Pilotprijs: €150,-