- Januari 2021 -

Toen ik van de verloskundige hoorde dat ik de sport die ik beoefende niet geschikt was voor tijdens de zwangerschap, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. 
Ik had ook een abonnement op de sportschool lopen, maar door het coronavirus vond ik het daar veels te druk. Ik zocht iets met kleinere groepen. Toen kwam ik via de verloskundige op de site van Vivian en ik was gelijk geïnteresseerd. Ik was 14 weken zwanger toen ik startte met de trainingen. De eerste ontmoeting met Vivian en de groeps was erg fijn. We leerden elkaar kort even kennen, Vivian legde uit hoe de trainingen eruit zouden zien en we gingen aan de slag.
Er zit een goede opbouw in de trainingen en iedere week werd het programma steeds iets zwaarder gemaakt. Ook werden er voldoende alternatieven gegeven wanneer een oefening bijvoorbeeld te zwaar was. Helaas moesten we vanwege de maatregelen een paar keer de training online volgen via Skype. Dit pakte Vivian heel goed op en met simpele voorwerpen van thuis, kon de training toch doorgaan en waren ze best pittig! Op dit moment ben ik 27 weken zwanger en ga ik door met trainen bij Vivide Mama. 
Ik zal Vivian zeker weten aanbevelen bij vriendinnen en kennissen die zwanger zijn of net zijn bevallen!