In de afgelopen maanden waarbij de werkzaamheden anders verliepen dan normaal heb ik de eerste periode veel extra gewerkt in het verpleeghuis waar ik voor 20 uur in dienst werk. Dat gaf niet altijd veel ruimte voor nieuwe projecten. Maarrrrrr nu langzaam alles weer opstart en ik daarom ook niet meer extra diensten draai in het verpleeghuis gaf het mij de ruimte in mijn hoofd en in mijn agenda voor nieuwe projecten. Omdat ik zo blij ben met mijn actieve samenwerkingspartners wilde ik heel graag een video serie maken. Wie zijn de samenwerkingspartners, wat doen ze en hebben ze tips voor jou tijdens je zwangerschap of na je bevalling. 

En zo geschiedde! Op dit moment staan er twee video's al online. De eerste video is een korte uitleg over welke producten er te vinden zijn bij VivideMama (Check hier de eerste video) De tweede video is de eerste video van de reeks met samenwerkingspartners. 

Een van de langste samenwerkingspartners (al voor VivideMama) is dietist Eline Zuiderwijk. Zij is het afgelopen jaar zich ook gaan specialiseren in het begeleiden van vrouwen met een kinderwens, zwangere en pas bevallen vrouwen. In de video stelt Eline zich voor, legt ze uit wat haar specialisme is én geeft ze je handige tips met betrekking tot zwangerschapsmisselijkheid, wat je niet maar vooral wel kan eten én geeft ze een boekentip. Je bekijkt de video met Eline hier.

In de komende weken zullen er meer video's online komen. Ben je benieuwd naar de samenwerkings partners? Check dan de website met alle links hier.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!
Laat zeker een reactie achter onder de video of onder deze blog. 

Heel veel kijk plezier! 

Liefs,
Vivian

Ps. Heb jij nog vragen rondom je zwangerschap of na je bevalling? Laat het me weten! Ik ga namelijk nog wat video's met professionals opnemen dus dan neem ik die vraag mee!