Personal training

Personal training

Sporten tijdens en na de zwangerschap is bijna niet meer weg te denken bij een gezonde leefstijl. Ervaar jij zwangerschap gerelateerde klachten? Dan is personal training de manier om fit te blijven of te worden!

Small group

Small group

Samen sporten is motiverend, leerzaam en gezellig! Tijdens onze small group trainingen leer je veilig te belasten, wordt je fit en deel je je ervaring. Er zijn groepen voor zowel tijdens als na de zwangerschap.

Zwangerschaps massage

Zwangerschaps massage

Ben je zwanger en wil je een heerlijke massage? Bij VivideMama zit je helemaal goed! Op de speciale zwangerschapstafel met uitsparing kun je op je buik liggen en genieten van een ontspanningsmassage.

 

 

Bij VivideMama zijn we gespecialiseerd in het veilig sporten en belasten tijdens én na de zwangerschap. Wij bieden zowel personal training als Small Group trainingen aan. Speciaal voor mama’s (to be). Een zwangerschap en bevalling vragen heel wat van je lichaam. Het is dan ook belangrijk om op een verantwoorde manier te sporten. Bij VivideMama zijn we gespecialiseerd in pre- & postnatale fitness en kunnen we je op de meest veilige, verantwoorde en effectieve manier helpen.

Powermama logo Certified donker 150x150pxErkende interventie Groennasm certified logo nasm personal trainer hd png