Personal training

Personal training

Sporten tijdens en na je zwangerschap is bijna niet meer weg te denken bij een gezonde leefstijl. Heb jij contra indicatie dan is gespecialiseerd trainen met een personal trainer de manier om fit te blijven of te worden!

Small group

Small group

Samen sporten is motiverend, gezellig en leerzaam! Tijdens onze small group trainingen leer je veilig te belasten tijdens en na je zwangerschap, wordt je fit en deel je je ervaring.

Cursussen

Cursussen

VivideMama heeft een hoop samenwerkingspartners in de regio. Samen met deze andere professionals organiseren wij regelmatig cursussen voor jou om je lekker in je vel te laten zitten tijdens én na je zwangerschap.

VivianSaskia

Eigenaar Vivian de Jong en Inval coach Saskia Vieveen

 

 

Bij VivideMama zijn we gespecialiseerd in het veilig sporten en belasten tijdens én na de zwangerschap. Wij bieden zowel personal training als Small Group trainingen aan. Speciaal voor mama’s (to be). Een zwangerschap en bevalling vragen heel wat van je lichaam. Het is dan ook belangrijk om op een verantwoorde manier te sporten. Bij VivideMama zijn we gespecialiseerd in pre- & postnatale fitness en kunnen we je op de meest veilige, verantwoorde en effectieve manier helpen.

Powermama logo Certified donker 150x150pxErkende interventie Groennasm certified logo nasm personal trainer hd png